.
Nyhetsbrev - Japp, meld deg på du også. Nå blir det fint - Klikk her
Kart - Her holder vi til - Klikk her...
Fortell en venn om Åsterud Boligsameie - Klikk her
Kjøp og salg på Åsterud.


Velkommen til Kjøp og Salg av leiligheter på Åsterud.  Nedenfor ser du plantegninger over leilighetene hos oss på Åsterudboligsameie.

Vis større kart
Åsterud boligsameie er et velorganisert sameie som benytter Hammersborg eiendom/OBOS som forretningsfører.

ET EVENTYR AV MULIGHETER - RETT UTENFOR BOLIGEN!
Bedre og mer allsidig naturopplevelser skal du lete lenge etter. Vi befinner oss tett opptil et landskapsvernområde. Det ligger rundt Dælivann og egner seg svært godt for turgåing og sykling. Rundt vannet ligger flere gamle gårder.

En av dem er Dalbo gård og på stien ovenfor gården finner du de første spor av helleristninger av skip på bergflatene på Dalbo. De viser overgang fra skip som ble padlet til skip som ble rodd.

I dette området var det også Fleskum malerne utfoldet seg på slutten av 1800 tallet. De bodde på Christian Skredsviks (Seljefløiten) eiendom Fleskum.

På motsatt side av Gml Ringeriksvei finner du Øverland gård og arboret med mange flotte turstier med over 100 utenlandske trær, utover våre egne
.
Ellers er det et fantastisk turområde i variert skogsterreng. Veier og stier tar deg innom forskjellige kulturminner. Ved Stein gård og Garlaus finner vi pilegrimsleden. Det er flere serveringssteder i turområdene, men også Godthaab har servering for turgåere.

Planlagte vedlikehold, Sameiet har en Utomhusplan for oppgradering av området tilknyttet blokken. Blokkene ble bygget i 1981 og det planlegges årlig for ulik oppgradering og renovering. Større investeringer vedtas av årsmøte.

Husleie økning; For 2022 ble det vedtatt en økning på 5%, hvilket vil være naturlig også fremover.

Målsatte originaltegninger. Her har vi lagt ut originale Selvaag tegninger fra da blokkene ble oppført. Flere leiligheter har endret planløsning siden den gang. Det er ingen bærevegger i leilighetene utover ytterveggene. Det er tillatt å endre planløsning, men tegninger og ansvarshavende for ombygging, rørlegger arbeid og elektriske oppdatering må forelegges styre til orientering.

Ferdigattest sendes deretter styret. Det er viktig å merke seg at ventiler på kjøkken og bad ikke må sperres med skap. Det er forbudt å koble ventilator på kjøkkenventilen.

Alt som ikke er den fysiske leiligheten er fellesareal. Det innbefatter verandaer, oppgang, boder og garasjeplass. Det følger egen garasjeplass med boligen.

EL-bil ladning. Det er felles strøm i garasjene, vi har derfor avtale med Bravida om innstallering av Schneider lader og sameiet foretar direkte opplastning av strømforbruk pr. boks. Dette belastes eier i egen faktura. Skjema med bestilling finner du her på vår hjemmeside.

Dugnader: Sameiet har årlig en til to dugnader. Dette gir store besparelser for sameiet, samt at det er en hyggelig og sosial happening.

Selskapslokale: Åsterudstuene i blokk 5 er en del av sameiets fellesareal og her har vi etablert to hyggelige stuer for utlån. Se egen fane.

Blokkene har egne blokkmøter i forkant av årsmøte. Der diskuteres standard for eget vedlikehold, innkomne saker og forslag på blokk representant til styret.

Rengjøring: Trappeoppgangene vaskes ukentlig av Allianse renhold. I tillegg til at de årlig, tar full nedvask av oppgangene.

Varmtvann: Sameiet har beredere i kjelleren, så varmt vann ligger allerede i husleien.

Varmegjenvinningspumpe er foreløpig ikke tillatt, da de støyer for mye.
Plantegninger.
Underetasje.
1. Etasje.
2. Etasje.
3. Etasje.
4. Etasje.
Toppen
av siden
Choose language