Lokalene fremstår nå som langt mer egnet for større sammenkomster, fødselsdager, jubileer og minnesamvær.

Vi har pusset opp Fellesrommene til selskapslokaler, og sameiet kan fortsatt avvikle årsmøte her. 

Vi har beholdt bord og stoler, men kjøpt inn sofaer og bord, lamper, tepper osv.. Det er fult utstyrt kjøkken og 4 toaletter, inkl HC standard. Alle møbler kan flyttes på og sofaene får hjul.

Peisen er elektrisk og tennes med fjernkontroll.  Du kan velge mellom Stue 1 og stue 2. Begge er egnet for ca 30 personer, mens Stue 1 kan ta 50 personer. Vi anbefaler at du leier begge stuene ved større arrangementer.

Vil du sikre deg å komme inn å pynte dagen før, bør du leie for 2 dager. Det skal fortsatt være rimelig å leie her, men med det følger også forpliktelser. Du undertegner derfor en forpliktende avtale.

Når du leier, får du tilsendt en avtale og en inventarliste, som gir deg innsyn i regler for utleie samt alt av dekketøy og utstyr. Det gjør det enkelt å planlegge. Man kan også leie duker, om ønskelig. (Gå inn å sjekk om det er ledig.)


LEKER OG AKTIVITETER FOR BARNEBURSDAG!
Stue 2 er beregnet på barnebursdager. Siden Bærum skolene har en regel om at alle jentene eller guttene eller hele klassen må inviteres, har vi satt leien til kr 300,-.

Leker som egner seg i dette lokalet er: musikalske stoler, danselek frys/beveg deg -dans, ballong fotball, halen på grisen - egen tavlevegg, potetløp, balanselek, trillebåren, hinkelek og fiskedam. Vi har også høyttaler med diskobelysning.
.
Nyhetsbrev - Japp, meld deg på du også. Nå blir det fint - Klikk her
Kart - Her holder vi til - Klikk her...
Fortell en venn om Åsterud Boligsameie - Klikk her
Utleie Fellesrom - Åsterudstuene.
Bildegalleri - Klikk bildet
Priser på leie;

Begge stuene kr 1000,
Stue 1 kr 700,-
Stue 2 kr 500
Stue 2, ved barnebursdag kun kr 300,

Vil du pynte og dekke dagen før, bør du leie i 2 dager.
Toppen
av siden
Choose language